Založ si blog

Drevené dekorácie: Prírodná elegancia pre každý domov a každú dušu!

 

Upravte svoj domov za pomoci drevených dekorácií a nechajte vyniknúť „Kársu – Kreativitu a Ekológiu“!

Drevené dekorácie majú v sebe niečo magické, čo pritiahne pohľad každého, kto vkročí do vášho domova. Ich kúzlo patrí nielen do interiéru bytu, ale aj do chalúp, chatiek, pracovní, ba dokonca aj do spoločenských sálov. Či ste muž, žena, alebo dieťa, drevené dekorácie sú pre vás. Nájdete v nich krásu, kreativitu a ekologický prístup k životu.

Drevené dekorácie sú univerzálne a nezameniteľné. Majú prakticky všestranné využitie a sú určené pre všetky vekové kategórie. Výnimočným spôsobom dokážu ozvláštniť akékoľvek prostredie. Či už ide o fotorámiky, rôzne tuhličky, boxy, modely, lampy, stojany na kvety, veľkonočné, vianočné výzdoby či iné drevené doplnky dodajú vášmu domovu osobitý štýl. Všetci, od malých detí po staršie generácie, budú nadšení ich krásou a originalitou.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

Netradičné darčeky, ktoré rozžiaria tvár!

Hľadáte darček pre svojich blízkych? Drevené dekorácie sú tou správnou voľbou! Sú to netradičné, no originálne dary, ktoré potešia každého. Urobte ich deň ešte špeciálnejším tým, že im darujete niečo z dreva – symbolu trvácnosti a prírodného krásna.

Je dôležité myslieť aj na životné prostredie pri výbere dekorácií do vášho domova. Drevené dekorácie sú ekologické, pretože sú vyrobené z obnoviteľného zdroja – stromov. Každý kúsok dreva má svoju vlastnú textúru a farbu, čo znamená, že žiadna dekorácia nie je úplne rovnaká ako tá druhá. Vaša izba bude vďaka nim oživená a príjemnejšia na pobyt.

Drevené dekorácie sú teda ideálnym spôsobom, ako priniesť do vášho života viac krásy, kreativity a zodpovednosti voči prírode. Navštívte náš e-shop „DekorácieSk“ na adrese www.dekoraciesk.sk a objavte široký výber drevených pokladov, ktoré vám pomôžu urobiť váš domov útulnejším a príjemnejším miestom na život. Buďte inšpirovaní prírodou a kúzelnými vlastnosťami dreva!

Ak Vás naša ponuka na  „Drevené dekorácie“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Drevené dekorácie“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „SpektrumShop“
Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE“,
má už 20 ročnú tradíciu! Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene! Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Personalizovaná 3D lampa – perfektný darček pre vašich blízkych!

21.05.2024

Magická 3D lampa s diaľkovým ovládaním pre deti aj dospelých! Predstavujeme vám modernú a krásnu 3D dotykovú lampu s diaľkovým ovládaním, ktorá je ideálna nielen pre detské izby, ale aj pre spálne či ako dekorácia do vašej obývačky. Naše 3D lampy sú dostupné v rôznych motívoch, ktoré potešia každého – od zvieratiek, cez športy, automobily, motocykle, až po iné [...]

Rozvíjajte prirodzenú zvedavosť a šikovnosť svojich detí hravým spôsobom!

20.05.2024

Zábava a vzdelanie v jednom! V dnešnej dobe je dôležité podporovať prirodzenú zvedavosť a vzdelávanie detí. Detský mikroskop s až 1200-násobným zväčšením je perfektným nástrojom na kombináciu zábavy a vzdelávania. Tento produkt je určený nielen na zábavu, ale aj na rozvoj osobnosti detí, čím sa stáva nenahraditeľnou pomôckou. Tento mikroskop je ideálny pre [...]

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

Sýria, Asma Asadová, rakovina, liečba

Manželka sýrskeho prezidenta Asma Asadová má leukémiu, oznámil Damask

21.05.2024 11:57

V auguste 2019 Asadová oznámila, že sa plne zotavila z rakoviny prsníka, ktorá bola objavená v ranom štádiu.

novinári, Rooseveltova nemocnica

Fico je pri vedomí a komunikuje, podstúpil CT brušnej dutiny

21.05.2024 11:20

Premiéra vážne postrelil 71-ročný muž po stredajšom výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej.

nr sr, parlament atentát, fico

Uznesenie je pre strany so „zdravým rozumom“. NR SR pokračuje, Žiga: Chod štátu nezastaví žiadny atentátnik

21.05.2024 11:14, aktualizované: 11:28

Smer chce vyslať signál zmierenia, preto pripravil uznesenie na odsúdenie atentátu na Roberta Fica.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

V rámci akcie Klient zadržali sedem osôb, z toho štyroch policajtov

21.05.2024 11:10

Stíhaní sú za trestné činy podplácania, respektíve zneužívania právomoci verejného činiteľa a prijímania úplatku.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 814
Celková čítanosť: 1104090x
Priemerná čítanosť článkov: 1356x

Autor blogu