Založ si blog

Tlačme takmer ZDARMA, —- doplnenie info na základe dotazov.

Chcel som si dať zopár dní pauzu, avšak dostal som zopár naliehavých e-mailov, aby som viac upresnil, ako je to s čipmi pri doma plniteľných atramentových kazetách, lebo tomu celkom neporozumeli. Takže len v stručnosti a čo najjednoduhšie.

Opakovateľne plniteľné kazety je podľa toho do ktorej tlačiarne sa používajú a ktoré originálne kazety majú nahradiť rozdeliť do nasledovných skupín:

  1. Bez čipu: Tieto kazety, či náplne neobsahujú žiadny čip. Sú robené tak, že ich tlačiareň prijme a v pohode s nimi môžeme tlačiť. Stačí do nich len naliať atrament.
  2. S čipom, ktorý je potrebné resetovať: Do tejto skupiny kaziet patria opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú vybavené čipom, ktorý je po naplnení potrebné zresetovať. Zresetovanie sa vykonáva tzv. „resetérom“, ktorý môžete zakúpiť napríklad v ponuke spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , prostredníctvom jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  3. S čipom, ktorý je samoresetovateľný: V tomto prípade ide o opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú síce vybavené čipom, ale nie je ich potrebné resetovať, nakoľko po opakovanom vložení do tlačiarne sa automaticky samé zresetujú. Tieto kazety môžete taktiež zakúpiť prostredníctvom spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , a jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  4. S čipom, ktorý nie je potrebné resetovať: Do tejto skupiny patria opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú síce vybavené čipom, ale tento pracuje aj bez resetovania. Tieto kazety môžete taktiež zakúpiť prostredníctvom spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , a jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  5. Rôzne čipy – potom je ešte viacero rôznych iných typov čipov, napr. ktoré počítajú počet výtlačokov, ……. ale to už pre bežného užívateľa nie je potrebná informácia a to by sme už zabiehali do profesionálnejšej problematiky, čo nie je cieľom tohto blogu.

Jeden z mnohých typov resetérov, ktoré si môžete zakúpiť v e-shope „Tonery do tlačiarne“.

 

Nabudúce si povieme niečo o samostatných atramentoch, ktorými si môžeme doma sami naplniť atramentové kazety.

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavirusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov. Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Uľavte si od bolesti driekovej chrbtice a to bez použitia syntetických liekov!

03.05.2024

Pomôžte svojej chrbtici a uľavte si od bolesti! Ak trpíte bolesťami driekovej chrbtice, určite viete, aké obmedzujúce a nepríjemné dokážu byť. Moderná medicína ponúka rôzne lieky na úľavu, ale ak preferujete prirodzený prístup bez chémie, tradičná čínska medicína môže byť pre vás tou správnou voľbou. Od staroveku sa používala na zmierňovanie bolestí a [...]

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 799
Celková čítanosť: 1080642x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu