Založ si blog

Škola bude pomaly končiť, ale humor zostne: Vtipné tričká a mikiny na pamiatku školských čias!

 

Záverečný školský zvonček s humorom!

Vitajte, mladí absolventi! Čas školských lavíc sa blíži ku koncu a otvára sa pred vami nová kapitola plná výziev a príležitostí. Aby ste si túto dôležitú udalosť mohli uctiť štýlovo a so štipkou humoru, pripravili sme pre vás špeciálnu ponuku vtipných tričiek, mikín a čiapok, s originálnymi grafickými námetmi!

Nech ste práve na ceste do vysnenej strednej, či vysokej školy alebo plánujete voľný rok plný dobrodružstiev, naše tričká a mikiny sú ideálnym spoločníkom na každom kroku. Výber z našej kolekcie vám umožní vyjadriť váš jedinečný štýl a zároveň si pripomenúť nezabudnuteľné okamihy strávené v školských koridoroch.

A pretože sme si uvedomili, že každá škola má svoje vlastné legendy a príbehy, pripravili sme špeciálne návrhy pre absolventov základných škôl, stredných odborných škôl, stredných priemyselných škôl a gymnázií. Stačí si vybrať, alebo navrhnúť tú správnu kolekciu, ktorá vám bude najviac rezonovať!

A teraz, nech vám predstavíme niektoré z našich obľúbených grafických námetov. Nie sú to však jediné námety. Kontaktujte nás a my Vám navrhneme niečo len pre Vás!

Naše tričká a mikiny vám pomôžu vyjadriť vašu radosť z úspešného ukončenia jednej životnej etapy a zároveň vám prinesú nekonečné množstvo úsmevov a spomienok. Objavte našu kolekciu ešte dnes a oslávte koniec jednej etapy a začiatok novej s humorom a štýlom!

Tak neváhajte a navštívte náš e-shop na www.bud-fit.sk ešte dnes!

 


Vyrába a predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov „Spektrum-Shop“ a „Buď-Fit“.

Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text!


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text!

 

Obliekaj sa s úsmevom!

Ak Vás naša ponuka na potlačené „Tielka, Tričká, Mikiny, či Čiapky  RANGER zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazené obrázky značkových „Tielok, Tričiek, Mikíny, či Čiapok  RANGER a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Personalizovaná 3D lampa – perfektný darček pre vašich blízkych!

21.05.2024

Magická 3D lampa s diaľkovým ovládaním pre deti aj dospelých! Predstavujeme vám modernú a krásnu 3D dotykovú lampu s diaľkovým ovládaním, ktorá je ideálna nielen pre detské izby, ale aj pre spálne či ako dekorácia do vašej obývačky. Naše 3D lampy sú dostupné v rôznych motívoch, ktoré potešia každého – od zvieratiek, cez športy, automobily, motocykle, až po iné [...]

Rozvíjajte prirodzenú zvedavosť a šikovnosť svojich detí hravým spôsobom!

20.05.2024

Zábava a vzdelanie v jednom! V dnešnej dobe je dôležité podporovať prirodzenú zvedavosť a vzdelávanie detí. Detský mikroskop s až 1200-násobným zväčšením je perfektným nástrojom na kombináciu zábavy a vzdelávania. Tento produkt je určený nielen na zábavu, ale aj na rozvoj osobnosti detí, čím sa stáva nenahraditeľnou pomôckou. Tento mikroskop je ideálny pre [...]

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

Robert Kaliňák

Kaliňák: Po zasadnutí Bezpečnostnej rady predstavia členovia prvé návrhy opatrení

21.05.2024 17:04

Po stredajšom plánovanom zasadnutí Bezpečnostnej rady SR sa dozvieme, aká je aktuálna situácia po atentáte na Roberta Fica.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Už žiadny priamy prenos z Gazy. Izrael zhabal novinárom kamery

21.05.2024 16:42

Izrael vyzval "národy civilizovaného sveta", aby vystúpili proti žiadosti hlavného prokurátora Medzinárodného trestného súdu (ICC) o vydanie zatykačov na členov vlády.

železnica, cyklotrasa, Poltár, Rimavská Sobota

Tragédia na železničnej stanici v Nitre, o život prišiel 16-ročný chlapec

21.05.2024 16:40

Policajná hliadka našla telo bez známok života v blízkosti železničnej trate pod sídliskom Klokočina.

taraba

Taraba avizuje zmeny pri novele zákona o ochrane prírody

21.05.2024 16:27

Novele zákona o ochrane prírody a krajiny sa parlament venuje v skrátenom legislatívnom konaní.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 814
Celková čítanosť: 1104484x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu