Založ si blog

Stop – „KOVID – 19“!

 

Lampa, ktorá zabíja nielen baktérie, ale i vírusy.

 

S radosťou si Vám dovoľujeme predstaviť „Prenosnú sterilizačnú germicídnu mini UVC lampu COD1“, určenú na zabíjanie vírusov a baktérií. Túto sterilizačnú lampu si môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom niektorého z jej e-shopov, napríklad „Tonery do tlačiarne“.

A teraz zopár slov o uvedenej lampe. Germicídne ultrafialové svetlo zabíja až 99% baktérií a vírusov. Zároveň´zabraňuje, či sťažuje aj schopnosť ich množenia. Odstraňuje infikovanie prachu, ktoré môže spôsobovať zápal pľúc, astmu, či rôzne alergie. Lampa zabezpečuje aj dezinfekciu a sterilizáciu ozónom pri 360oC, pričom sa automaticky vypína po 30 minútach, takže čas kontrolovať nemusíte.

Môžete kúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

Dôležitá je skutočnosť, že lampa má medzinárodnú autentifikáciu a certifikát CE.

Je malá, ľahká, prenosná a tak je vhodná nielen na použitie v domácnosti napríklad na dezinfekciu miestnosti, ale i na výlety do prírody, kempovanie, …… .

Jej použitie je veľmi jednoduché, nakoľko ju uvediete do činnosť len jedným klikom a po 30 sekundách sa samá vypne, čo je doba po ktorej by mala byť miestnosť vydezinfikovaná.

Využitie lampy však nie je len jednoúčelové na dezinfekciu miestností, ale je ju možné použiť aj na dezinfekciu rôznych domácich spotrebičov, ako napríklad mobilu, detských hračiek, bielizne, kde stačí vykonávať dezinfekciu len po dobu 10 sekúnd.

Kto by sa ešte zaujímal o trochu viac detailov, tak uvádzame, že lampa pracuje len s napätím  3,7 V, pričom UVC sterilizačné svetlo má výkom 3W. Jej veľkosť je 57 x 57 x 125 mm. Časovač je nadstavený na 30 minút. Pri plnom nabití vydrží 3 až 4 cykly. Žiarenie nepôsobí cez steny. Batéria má 8000 mAh.

Lampa ničiaca vírusy a baktérie. Môžete zakúpiť v Grand – MS, s.r.o. cez e-shop „Tonery do tlačiarne“.

Možno ešte jedno upozornenie. Keďže o lampu je značný záujem, môže sa Vám stať, že už nebude dostupná. Nezúfajte však, spoločnosť Grand – MS, s.r.o. priebežne dopĺňa tovar vo všetkých svojich e-shopoch, teda i v e-shope „Tonery do tlačiarne“ a to približne v 14 až 30 dňových intervaloch. Je síce pravdou, že v súčasnej dobe sú mierne problémy s leteckou dopravou, kde v niektorých prípadoch stúpla cena dopravy až o vyše 100%, no ešte horšie je to, že tovar sa neprepravuje podľa platného harmonogramu, nakoľko sú uprednostňované rôzne iné lety, ktoré sú vyhodnocované prepravcami z rôznych dôvodov, ako naliehavejšie. S trochou trpezlivosti však vyriešime aj túto nepriaznivú skutočnosť a tovaru sa dočkáme nielen my, ale i Vy naši zákazníci.

Záverom Vás znovu pozývam na náštevu nášho e-shopu.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038606x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu