Založ si blog

Neokocka, nielenže zbaví stresu, ale i zabaví !

 

Neokocka Vás dokáže zbaviť nielen stresu, ale dokáže zabaviť celú vašu rodinu.

 

V dôsledku výskytu vírusu KOVID – 19, sme už dlhšiu dobu viac menej väznený v našich bytoch, či iných obmedzených priestoroch. Lepšie sú na tom tí, ktorí majú chatu, či chalupu, kde môžu relaxovať.

Práve v tejto dobe nám môže čas skrátiť cenovo nenáročný výrobok „NEOKOCKA“, pozostávajúca z 216 ks vysokomagnatických farebných guličiek o rôznych priemeroch. Neokocku si môžete zakúpiť  v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. , prostredcnístvom niektorého z jej e-shopov, napríklad „Tonery do tlačiarne“.

Neokocka je určená prakticky pre celú rodinu a to tak pre dospelých, ako i pre deti. (Pozor,  z bezpečnostných dôvodov, nie pre deti mladšie 10 rokov). Má žiarivé farby, ktoré sa zachovávajú po celú dobu jej používania.

V našich e-shopoch si ju môžete zakúpiť už od ceny 8,50 € s DPH!

Neokocku zakúpite v spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom jej e-shopov.

Prvým je spôsobom využitia je skrátenie času, zabavenie sa a odreagovanie, čo je výhodné pre celú rodinu. Je malá a prenosná v rukách, či každom vrecku odevu. Keď si s ňou začnete krátiť čas, nebudete ju chcieť pustiť z rúk, pričom Vám zabezpečí zábavu po celé hodiny. Z kocky si môžete jednoduchým spôsobom a to v krátkom čase zostrojiť množstvo rôznych geometrických tvarov, s ktorými môžete ďalej experimentovať na neobmedzené množstvo spôsobov. Umožňuje to veľká sila magnetov, ktorá jednotlivé guličky k sebe priťahuje, čo umožňuje stavať rôzne stabilné geometrické tvary. Kocky je možné zakúpiť  v rôznych veľkostiach a to od miniatúrnych až po veľké. Ak je vám jedna kocka zložená z 216 guličiek málo, môžete si k nej prikúpiť ďalšie a tak kocku zväčšiť. Obdobne môžete k jednofarebnej kocke pridať guľôčky inej farby.

Druhým spôsobom využitia kocky, je jej antistresový účinok. A vieme, že v súčasnej dobe je toho stresu skutočne dosť.

Prikladám zopár linkov, na ktorých si môžete pozrieť, ako sa s kockou dá zabávať:

Záverom Vás znovu pozývam na návštevu niektorého z našich e-shopov a to: „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Unikátne Darčeky Pre Malých Hrdinov: Personalizované Fotorámy Na Mieru!

11.04.2024

Kúzlo osobných spomienok zachytených v personalizovanom fotorámiku! Vitajte v svete nezabudnuteľných spomienok a jedinečných darčekov! Chcete uchovať tie najdôležitejšie momenty života vašich malých zázrakov? Tak vám predstavujeme náš úžasný personalizovaný fotorámik od spoločnosti Grand-MS, s.r.o.! S týmto jedinečným fotorámikom môžete večne zachytiť [...]

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový. Podľa jej slov je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

Peter Pellegrini

Poslanci opäť zasadnú do lavíc. Na úvod schôdze zložia sľub náhradníci za Pellegriniho a Moška

16.04.2024 12:52

Pellegrinimu zanikol mandát poslanca po zvolení za prezidenta.

Tomáš Taraba

Taraba sa dohodol s KDH na zmene zákona, ktorý bude riešiť odstrel medveďa

16.04.2024 12:22

Legislatívny návrh je podľa ministra do veľkej časti stotožnený s tým, ako chcelo situáciu riešiť MŽP.

SR ÚV MZVEZ Fico Blanár rokovanie kontrola TK BAX

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59, aktualizované: 12:45

Toto nie je tá solidarita, o ktorej sme hovorili, povedal predseda vlády.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 784
Celková čítanosť: 1057000x
Priemerná čítanosť článkov: 1348x

Autor blogu