Založ si blog

Írska Whisky – Kubánska Cigara a „Vaše“ imidžové hodinky !

 

Vychutnajte si chvíľu pohody s kvalitnými vreckovými hodinkami !

 

whisky nemusí byť len írska, môže byť aj škótska, obe sú dobré. Naproti tomu cigara by mala byť kubánska. Avšak kvalitné vreckové hodinky by mali byť  rozhodne od spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ . Zakúpiť si ich môžete  prostredníctvom e-shopov danej spoločnosti.

Írska whisky, Kubánska cigara, Vaše imidžové hodinky. Kúpite v Grand – MS, s.r.o.

V našich e-shopoch „Tonerydotlaciarne“, „SpektrumShop“ a „BudFit“ nájdete skutočne široký výber vreckových hodiniek, takže na svoje si môže prísť skutočne každý. Ceny hodiniek vrátane DPH, sú už od 12,80 € !

Široký výber vreckových hodiniek nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

V našich e-shopoch je široký výber hodiniek a to nielen čo do cenových kategórií, ale i ich určenia pre jednotlivé kategórie záujemcov.

Široký výber hodiniek s dopravnou tématikou nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Ako vidieť nájdu si tu niečo nielen milovníci zvierat, ale i rôznych dopravných prostriedkov, ako napríklad „Motorkári“, „Kamionisti“, „Letci“, „Vodiči motorových vozidiel“, „Milovníci železníc“, …… .

Navštívne e-shopy „Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“ patriace spoločnosti Grand – MS, s.r.o. v ktorých nájdete široký výber vreckových hodiniek.

Na svoje si môžu prísť aj športovci. Svoje vreckové hodinky si tu nájdu aj milovníci golfu.

Vreckové hodinky s rôznymi témami nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Nezabudlo sa ani na staršie osoby, pre ktoré je v ponuke skutočne široký výber rôznych druhov hodiniek s náboženskou tématikou. Takýmto darčekom spravíte určite nielen svojím starším príbuzným radosť.

V e-shopoch spoločnsoti Grand – MS, s.r.o. nájdete šírokú ponuku vreckových hodiniek a to od tých najlacnejších až po drahšie modely.

Samozrejmosťou sú aj rôzne luxusnejšie modely hodiniek, vhodné na rôzne spoločenské podujatia. Tým však naša ponuka nekončí. Celú si ju môžete pozrieť v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.  a to napríklad „Tonery do tlačiarne“, „SpektrumShop“ a „BuďFit“.

 

Sme tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Trpíte bolesťami chrbtice, či kĺbov a neviete si pomôcť?

20.04.2024

Bolesť chrbta a kĺbov je niečo, s čím sa často stretávajú mnohí z nás, a hľadáme spôsoby, ako jej predísť. Čínska medicína ponúka tradičné riešenia, ktoré už viac ako tisíc rokov pomáhajú bez použitia chemických látok. Bolesť chrbta a kĺbov môže výrazne obmedziť váš každodenný život a znížiť vašu kvalitu života. Hľadáte účinný spôsob, ako [...]

Škola bude pomaly končiť, ale humor zostne: Vtipné tričká a mikiny na pamiatku školských čias!

18.04.2024

Záverečný školský zvonček s humorom! Vitajte, mladí absolventi! Čas školských lavíc sa blíži ku koncu a otvára sa pred vami nová kapitola plná výziev a príležitostí. Aby ste si túto dôležitú udalosť mohli uctiť štýlovo a so štipkou humoru, pripravili sme pre vás špeciálnu ponuku vtipných tričiek, mikín a čiapok, s originálnymi grafickými námetmi! Nech [...]

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 786
Celková čítanosť: 1061652x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu