Založ si blog

Írska Whisky – Kubánska Cigara a „Vaše“ imidžové hodinky !

 

Vychutnajte si chvíľu pohody s kvalitnými vreckovými hodinkami !

 

whisky nemusí byť len írska, môže byť aj škótska, obe sú dobré. Naproti tomu cigara by mala byť kubánska. Avšak kvalitné vreckové hodinky by mali byť  rozhodne od spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ . Zakúpiť si ich môžete  prostredníctvom e-shopov danej spoločnosti.

Írska whisky, Kubánska cigara, Vaše imidžové hodinky. Kúpite v Grand – MS, s.r.o.

V našich e-shopoch „Tonerydotlaciarne“, „SpektrumShop“ a „BudFit“ nájdete skutočne široký výber vreckových hodiniek, takže na svoje si môže prísť skutočne každý. Ceny hodiniek vrátane DPH, sú už od 12,80 € !

Široký výber vreckových hodiniek nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

V našich e-shopoch je široký výber hodiniek a to nielen čo do cenových kategórií, ale i ich určenia pre jednotlivé kategórie záujemcov.

Široký výber hodiniek s dopravnou tématikou nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Ako vidieť nájdu si tu niečo nielen milovníci zvierat, ale i rôznych dopravných prostriedkov, ako napríklad „Motorkári“, „Kamionisti“, „Letci“, „Vodiči motorových vozidiel“, „Milovníci železníc“, …… .

Navštívne e-shopy „Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“ patriace spoločnosti Grand – MS, s.r.o. v ktorých nájdete široký výber vreckových hodiniek.

Na svoje si môžu prísť aj športovci. Svoje vreckové hodinky si tu nájdu aj milovníci golfu.

Vreckové hodinky s rôznymi témami nájdete v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Nezabudlo sa ani na staršie osoby, pre ktoré je v ponuke skutočne široký výber rôznych druhov hodiniek s náboženskou tématikou. Takýmto darčekom spravíte určite nielen svojím starším príbuzným radosť.

V e-shopoch spoločnsoti Grand – MS, s.r.o. nájdete šírokú ponuku vreckových hodiniek a to od tých najlacnejších až po drahšie modely.

Samozrejmosťou sú aj rôzne luxusnejšie modely hodiniek, vhodné na rôzne spoločenské podujatia. Tým však naša ponuka nekončí. Celú si ju môžete pozrieť v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.  a to napríklad „Tonery do tlačiarne“, „SpektrumShop“ a „BuďFit“.

 

Sme tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Zostaňte svieži aj v týchto teplách!

24.07.2024

Tielka, tričká, mikiny, ale i iné! Leto je v plnom prúde a teploty stúpajú, čo znamená, že je čas prehodnotiť svoj šatník. Tielka RANGER® sú tým najlepším riešením pre horúce dni, keď potrebujete ostať svieži a pohodlný. Naše tielka sú vyrobené z priedušných materiálov, ktoré zaručujú maximálny komfort aj počas tých najteplejších dní. Okrem [...]

Dokonalý komfort pre vaše nohy!

22.07.2024

Pohodlie na každý deň! Objavte výhody našich moderných krátkych ponožiek, ktoré sú ideálne na bežné nosenie, cvičenie aj voľnočasové aktivity. Vďaka silikónovej protisklzovej úprave vnútra päty sa nemusíte obávať zošmykovania ponožiek počas pohybu. Naše ponožky sú navrhnuté tak, aby absorbovali pot, poskytovali antibakteriálnu priedušnosť a zároveň boli [...]

Štýl a Komfort v Jednom!

21.07.2024

JOCK MAIL nielen štýl, ale i pohodlie! Či už hľadáte spodné prádlo na každodenné nosenie, šport alebo špeciálne príležitosti, JOCK MAIL má pre vás ideálny výber. Naše slipy sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a pohodlie po celý deň. Jedinečné dizajny a precízne spracovanie robia z JOCK MAIL voľbu číslo jedna pre [...]

Devínsky amfiteáter, dron, hrad Devín

Taraba vs. Vallo. Minister chce vyvlastniť hrad Devín, spomína aj vzácny amfiteáter. Kritizuje mesto, že sa nestará o pamiatky

27.07.2024 16:00

Primátor odkazuje ministrovi, že si hrad vziať nedajú a minister nevie, o čom hovorí.

paríž, police, OH

Polícia v prvý deň olympijských hier v Paríži zmarila protest proti zmene klímy

27.07.2024 15:48

Aktivisti plánovali obsadiť most Pont des Arts cez Seinu, kde sa len pár hodín predtým konal otvárací ceremoniál olympijských hier.

gaza, izrael, palestína

Izraelské nálety zasiahli v Pásme Gazy školu slúžiacu ako úkryt, zahynulo najmenej 30 ľudí

27.07.2024 15:16

Nálety sa udiali v čase, keď sa izraelskí vyjednávači pripravovali na stretnutie s medzinárodnými sprostredkovateľmi, aby prediskutovali navrhované prímerie s Hamasom.

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 853
Celková čítanosť: 1169942x
Priemerná čítanosť článkov: 1372x

Autor blogu