Založ si blog

Ochráňte seba, ale i svojich blízkych !

 

Multifunkčný sterilizačný box pre domácnosť!

 

Žijeme v neustále sa pohybujúcom svete. Cestujeme nielen po Slovensku, ale i zahraničí, pričom sa sa neustále stýkame s množstvom ľudí, či predmetov. Rôzni ľudia, rôzne kultúry, rôzne choroby. Najlepším príkladom je práve prepuknutá pandémia koronavírusu, ktorá zachvátila postupne celý svet.

Aby sme sa chránili museli sme zmeniť nielen svoje zvyklosti, ale i správanie. Znakom doby sa stali rúška, ktoré majú zachytávať aspoň časť šíriaceho sa vírusu. Svoju ochranu však postupne stále zdokonaľujeme a rozširujeme o nové spôsoby, o spôsoby,  ktoré boli pre bežného človeka pred pár mesiacmi ešte nepredstaviteľné a v prípade, že by sme sa boli s nimi stretli pokladali by sme ich za nemiestny výstrelok.

Multifunkčný sterilizačný box na mobil, hodinky, šperky a iné drobné predmety. Zakúpite v e-shopoch spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Rád by som Vás preto poinformoval o novom spôsobe ochrany našich osobných vecí proti baktériám a vírusom.

Konkrétne ide o malý ľahko vo vrecku prenosný „Multifunkčné sterilizačný box“ určený pre domáce používanie na sterilizáciu drobných predmetov s cieľom zabiť baktérie a vírusy nachádzajúce sa na nich. Tým dokážeme tieto predmety dezinfikovať a zabrániť, aby sa baktérie, či vírusy na nich nešírili ďalej a tým ochránili nielen Vás, ale i osoby, ktoré s vami prichádzajú do styku.

Multifunkčný sterilizačný box má široké pole využiteľnosti. Môžete ho používať na všetky predmety, ktoré sa do neho zmestia, napríklad na dezinfekciu mobilov, šperkov, hodiniek, ochranných rúšok, nástavcov zubných kefiek, drobných zdravotných pomôcok, kozmetických produktov, …. .

Zrejme Vás bude zaujímať aj zopár konkrétnejších informácií k boxu. Takže:

  • Sterilizačný box by mal zabíjať až 99% baktérií a vírusov. Mal by zabraňovať aj ich množeniu.
  • Sterilizácia povrchu predmetov je vykonávaná bezpečne a ekologicky.
  • Sterilizačný box je malý, takže je vhodný nielen do každej domácnosti, ale i na cesty.
  • Box je možné využiť nielen na sterilizáciu a dezinfekciu, ale i na aromaterapiu.
  • Výhodou je jeho nabíjanie cez USB port.
  • Zárukou je certifikácia pre EÚ znakom zhody  „CE“.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038739x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu