Založ si blog

Nie, nejedná sa o prepadnutie banky, ale o ochranu vášho zdravia!

 

Maska, ktorá skutočne ochráni nielen Vás, ale i osoby vo vašom okolí.

 

Keby sme ešte pred nedávnom videli osobu so zamaskovanou tvárou v blízkosti nejakého peňažného ústavu, mohli sme sa domnievať, že ide o jeho prepad. Časy sa však menia a teraz takto zamaskované osoby vidíme na každom kroku. Dosť bolo, ale žartov.

Donedávna nám ochrana našej tváre bola skutočne cudzia. Občas sme tento úkaz videli v televízii a to hlavne v ázijských krajinách, pričom sme to považovali za nezvyčajné.

Avšak teraz, postupom času v dôsledku pandémie koronavírusu, ktorá zachvátila prakticky celý svet, sme svedkami úplne inej situácie a to, že ten kde sa pohybuje v uzavretých priestoroch bez masky je výnimkou.

Ochranné masky na tvár, sa po vypuknutí koronavírusu stali nedostatkovým tovarom, čo žiaľ v mnohých prípadoch využívali rôzny špekulanti.

Naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojich e-shopov „Tonery do tlačiarne“, „Spektrom Shop“ a „Buď Fit“, ponúkala viacero kvalitných a cenovo prístupných ochranných masiek na tvár a to už v cenách od niekoľko centov za kus. V súčasnej dobe máme v ponuke už len dva modely kvalitnejších masiek v cenách od 2,40 až po 6,20 €, pričom drahšia má i vymeniteľné filtre, čo je značná výhoda.

Rád by som tu uviedol zopár bližších informácií napríklad k modelu zobrazenej ochrannej masky na tvár. Maska zachytí až 90% nečistôt PM2,5. Má vymeniteľný filter. S maskou sú dodávané aj 2 ks týchto filtrov. Nakoľko je maska vyrobená z bavlny pôsobí príjemne mäkko na tvár. Maska má dobrú priepustnosť, pričom zabezpečuje aj odvádzanie vlhkosti, čo udržuje tvár suchú. Časť obsahujúca nosný dielec sa dá dokonale prispôsobiť vašej tvári, čo zabezpečuje kvalitný tesniaci účinok. Maska je vhodná aj pre tých čo nosia okuliare, nakoľko ventilačný otvor znižuje hromadenie tepla a vlhkosti na krytej časti tváre.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

Máte bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa či ramena a neviete si pomôcť?

21.04.2024

Zbavte sa bolesti prirodzene, bez použitia chémie. Vitajte v našom blogu, kde sa dozviete o účinných spôsoboch, ako sa zbaviť bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa a ramien, a to bez použitia chemických látok. S úžitkom vám môže slúžiť starodávna čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha ľuďom po celom svete. Ak trpíte nepríjemnými [...]

Trpíte bolesťami chrbtice, či kĺbov a neviete si pomôcť?

20.04.2024

Bolesť chrbta a kĺbov je niečo, s čím sa často stretávajú mnohí z nás, a hľadáme spôsoby, ako jej predísť. Čínska medicína ponúka tradičné riešenia, ktoré už viac ako tisíc rokov pomáhajú bez použitia chemických látok. Bolesť chrbta a kĺbov môže výrazne obmedziť váš každodenný život a znížiť vašu kvalitu života. Hľadáte účinný spôsob, ako [...]

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.

deviataci, Banská Bystrica, protidrogový vlak

Špeciálny vlak ukazuje, čo spôsobujú tvrdé drogy. Autor projektu Revolution train vychádza z vlastnej skúsenosti

23.04.2024 09:00

Na nebezpečenstvo drog upozorňuje v týchto dňoch slovenských deviatakov špeciálny vlak Revolution train, v ktorom sa o príčinách, vývoji a dôsledkoch závislosti dozvedajú zážitkovou formou.

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 788
Celková čítanosť: 1065183x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu