Založ si blog

Stopky – alebo aj „čas beží“ !

 

Kúpiť dobré a kvalitné stopky nie je až tak jednoduché, ako sa zdá. Preto je tu s ich ponukou spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá pôsobí na trhu už takmer 20 rokov. Stopky si môžete zakúpiť v niektorom z jej e-shopov napr.  „Buď Fit“ !

 

Meranie času má skutočne dlhú históriu. Najskôr sa uskutočňovalo prostredníctvom dní, nocí a ročných období. Neskôr to boli presýpacie, či slnečné hodiny. S vývojom spoločnosti sa však vyvíjal aj spôsob a technika merania času. To dospelo postupne do analógového a neskôr digitálneho merania času. Pre športovcov však bolo potrebné vyvinúť špeciálne meracie prístroje a tými sa stali práve stopky, ktorým sa časom pridávali rôzne ďalšie funkcie ako napríklad vrátenie sekundovky na nulu, medzičas a iné. Aj keď prvé hodinky so sekundovou ručičkou, ktorá sa dala stlačením zastaviť a nasledujúcim stlačením zas spustiť vznikli približne už okolo roku 1831, súčasná podoba elektronických stopiek v podobe, ako ich poznáme dnes, vznikla  len nedávno a to až v roku 1971. Od tej doby však vývoj stopiek ide míľovými krokmi ďalej.

Profesionálne kovové stopky pre trénerov, rozhodcov, športovcov, ale i turistov. Zakúpite v e-shope „BudFit“, spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Takže to by bolo stručne k histórii, ale tá nás až tak nezaujíma. Zameriame sa skôr na stopky, ktoré s príchodom pekného počasia bude využívať čoraz viac športovcov. V ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., a jej e-shopov „BuďFit“ , „Tonerydotlačiarne“ a „SpektrumShop“ a  nájdete skutočne široký výber stopiek.

Samozrejme, že stopky nie sú určené len pre športovcov, ale i trénerov, rozhodcov, či turistov. Môžete si vybrať  stopky od tých najlacnejších v cene už od 9,90 € vrátane DPH až po tie drahšie v cene 119,88 €.

V ponuke máme, ako stopky digitálne, tak i mechanické, umelohmotné i kovové, s podsvietením i bez podsvietenia. Stačí si len vybrať.

V našich e-shopoch nájdete skutočne široký výber rôznych druhov stopiek, takže na svoje si môže prísť skutočne každý. Ceny stopiek vrátane DPH, sú už tak, ako bolo uvedené už od 9,90 € !

Verím, že každý kto navštívi naše stránky, si dokáže vybrať to, čo potrebuje.

Možno by som záverom vypichol hodinky strednej kategórie s podsvieteným displejom, o ktoré je mimoriadne veľký záujem, nakoľko ich využívajú aj rôzni tréneri. Výhodou je nielen podsvietenie, ale i veľký displej. Sú predávané pod označením „201L“ (viď. obrázok v blogu).

Tešíme sa na vašu návštevu na stránkach našich e-shopov.

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Británia Londýn Hainault útok meč zranení

Muž s mečom útočil na ľudí na predmestí Londýna

30.04.2024 12:52

Podľa polície incident zrejme nesúvisí s terorizmom.

lukáš machala

Je podložené, že Zem je guľatá? Boli ste vo vesmíre? Machala chce dať vo verejnoprávnom médiu priestor aj konšpirátorom

30.04.2024 12:37

Machala sa stal známym ako poradca bývalého predsedu NR SR Andreja Danka. Už vtedy bol šíriteľom konšpiračných teórií.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Pamätný deň vstupu do EÚ je 1. mája, slovenský pas patrí k najsilnejším

30.04.2024 12:19

Už je to 13 rokov, čo si pripomíname okrem Sviatku práce aj Deň pristúpenia Slovenskej republiky k Európskej únii.

medveď

O novele týkajúcej sa regulácie medveďov budú poslanci rokovať zrýchlene

30.04.2024 12:08

Návrh mení aj zákon o civilnej ochrane.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 795
Celková čítanosť: 1076802x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu