Založ si blog

Detský šijací stroj – Tak pre detičky, ako i pre mamičky !

 

Nielen hračka pre dievčatá, ale i plne funkčný šijací stroj !

 

Hádam každé malé dievčatko sníva o tom, že jej princezné budú mať oblečené najkrajšie šaty, pričom tajne dúfa, že tie šaty jej ušije ona. Je to detský svet plný fantázie v ktorom si naše princezničky plnia svoje sny.

A práve k tomu, aby si tieto sny mohli reálne splniť aj v skutočnosti, im poslúži detský šijací stoj, ktorý nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., a jej e-shopov „Buď Fit“ , „Tonery do tlačiarne“ a „SpektrumShop“. Cena stroja je pritom len 36 € vrátane DPH.

Detský šijací stroj si môžete zakúpiť v e-shope „Tonery do tlačiarne“.

Uvedený detský šijací stroj je plne funkčný a má takmer všetky funkcie veľkého stroja. Oproti drahému profesionálnemu šijaciemu stroju je však vhodný aj pre dospelých začiatočníkov, či príležitostných milovníkov šitia. Pod dozorom rodičov je pre deti vhodný už od 8 rokov. Má dvojrýchlostnú prevádzku. Šiť je možné za pomoci ručného spínača, alebo nožného pedálu. K napájaniu je možné použiť batérie, alebo sieťový adaptér. Vynikajúcou pomôckou je aj jeho vybavenie LED svetlom. Obecne môžeme zhrnúť, že tento  detský šijací stroj je vhodný nielen na hranie pre deti, ale i drobné domáce šitie, úpravy, prešívanie, či dekorácie.  So strojom sa veľmi dobre manipuluje, nakoľko jeho hmotnosť je len niečo cez pol kila. Naša spoločnosť spolu s týmto šijacím strojom dodáva ja slovenský návod.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je na našom trhu už takmer 20 rokov. Jej tovar si môžete zakúpiť v jej e-shopoch „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“. Tešíme sa na vašu návštevu.

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 798
Celková čítanosť: 1079702x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu